Zoek je een antwoord op jouw vraag?

Om de beste kwaliteit te garanderen is het absoluut nodig om de INK London producten met de juiste procedure en applicatie aan te brengen.

Bovendien zijn er nog enkele bijkomende factoren die een belangrijke rol kunnen spelen en een invloed uitoefenen op de draagtijd. Denk bijvoorbeeld aan de staat en de zuurtegraad van de natuurlijke nagel, de dagelijkse activiteiten, …

 

Kijk dus even als je het antwoord vindt tussen de onderstaande, veelgestelde vragen. Indien je blijft zitten met een vraag, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Wij helpen je graag verder.

Gebruik producten INK London

 • Ruw je nagelplaat zachtjes op met een vijl 180/180
 • Doe pre-nail prep dehydrator op een wipe en scrub grondig de nagelplaat om vet en vuil te verwijderen.
 • Breng een dunne laag bond 007 (zuurvrij en droogt aan de lucht) op de nagelplaat aan.
 • Optioneel kan je nu kiezen voor een flubber (rubberbase) naar keuze
 • Breng je gewenste kunstproduct aan
 • Kies je favoriete iLac gel polish uit en breng de kleur in 2 dunne lagen aan.
 • Werk af met je topcoat naar keuze
 • Reinig de nagel met een Cleaner green tea of Excel cleaner.
 • Hydrateer de nagelriemen met de Cuticle oil + vitamine
 • Vijl jouw topcoat open met een 180 grit vijl.
 • Breng Hybrid Remover (Oranje product) aan op het watje van een Foil Removal Wrap en leg het gedeelte van het watje op de gevijlde nagel. Vouw de Foil Removal Wrap volledig om de vingertop en zorg dat deze luchtdicht is! Laat de Foil Removal wrap 8-10 min om de vingertop zitten (met deze afweek tijd gaan wij uit van een gezonde nagel!).
 • Verwijder per nagel de Foil Wrap en verwijder het restproduct met een Staleks pusher om de nagel niet te beschadigen. Indien de uithardingstijd niet voldoende zou zijn, pas dan een langere tijd toe op de volgende nagels. Let op! Indien je restproduct hebt op de natuurlijke nagel, gebruik je een Sponge vijl Signature 100/180 grit of de White Sponge Buffer 150/150.
 • Verzorg jouw nagels dagelijks met een goede nagelriem olie zoals Cuticle Oil + Vitamins beschikbaar in verschillende geuren.

Afhankelijk van de gezondheid van de natuurlijke nagel en de duur van het dragen van de gel polish, zal deze makkelijk afweken.

Let op: De natuurlijke nagel kan na het afweken flexibel zijn, dit komt doordat er een laagje over de natuurlijke nagel heeft gezeten. Waar normaal vocht en vetten via de nagelplaat naar buiten kwamen, kon dit nu niet.

Geef de natuurlijke nagel de tijd(24 uur na afweken) om weer optimaal in conditie te zijn. Aan onze Hybrid remover zijn vitamine en olie toegevoegd om meteen de nagels te hydrateren en te voeden.

Ja. Het zorgt voor een maximale hechting tussen de natuurlijke nagel en de iLac gel polish. Verschillende Basecoats komen in aanmerking voor deze applicatie.

 • De Traditionele base coat, de base elevation wanneer de natuurlijke nagel in slechte conditie is.
 • De flubbers (rubberbase) die je best verkiest wanneer de klant vaak last heeft van lucht of loslating tijdens het stoten van het product.

Ja. We hebben onze traditionele topcoat Top Rock Plus met plaklaag. Verkies jij liever een dunnere consistentie? Dan is de Top Rock Light voor jouw de beste keuze. Maar we hebben ook onze Ultimate Topcoat. Deze heeft geen plaklaag.

Wil jij een matte look creëren dan zal je moeten kiezen voor onze Velvet Topcoat die bovendien ook geen kleeflaag heeft.

Andere mogelijkheden zijn Flubber Topcoat of Top +. Deze zijn beide met plaklaag. 

iLac gel polish blijft op de nagel tot je klant terugkomt voor een bijwerking. Ze blijven het mooist als je klant na 2,5 à 3 weken terugkomt. Dit is uiteraard afhankelijk naargelang de groei van de nagel.

Nee. Mits de juiste kennis en toepassing zal dit geen schade aanbrengen aan je natuurlijke nagels.

 Ja. Het kan gebruikt worden over gel, acrygel of acryl.

Ze vallen onder de groep ‘hard systems’. Dat wil zeggen dat dit product niet “soakable” is en dus niet afweekbaar is zoals de iLac gel polish, Flubber (rubberbase) of Acryl.

 

Als eerste dien je de nagel in te korten zodat deze niet door het zwaartepunt bij de vrije rand om kan buigen.

Indien je toe bent aan jouw nabehandeling, is het nu het moment om het kunstproduct VOORZICHTIG te verwijderen. Gebruik hiervoor je frees of een 100 grit vijl en kijk goed tot waar je kan vijlen. 

Bij de natuurlijke nagel kies je best voor een vijl 180 grit.

 

Gebruik te allen tijde 2-4x daags een goede nagelriem olie zoals onze Cuticke oil + Vitamins om de natuurlijke nagel in top conditie te houden.

 

Let op: De natuurlijke nagel kan na het afweken flexibel zijn, dit komt doordat er een laagje over de natuurlijke nagel heeft gezeten. Waar normaal vocht en vetten via de nagelplaat naar buiten kwamen, kon dit nu niet.

Geef de natuurlijke nagel de tijd (24 uur na afweken) om weer optimaal in conditie te zijn.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van een onvoldoende uitgehard product:

 

 • Te dikke applicatie
 • Teveel liquid gebruikt bij acryl of acrygel Sync
 • Een niet geschikte lamp
 • Niet lang genoeg uitgehard
 • Controleer je lamp als al je lampjes nog branden
 • Controleer je lamp als er niet teveel restproduct de uitharding in de weg staat
 • Indien de hand te diep of te schuin in de lamp ligt kan dit ook tot minder goede uitharding leiden 

Bij Gel is de Jelly pro het meest geschikt. Deze loopt totaal niet uit en blijft gewoon liggen waar je hem neerlegt. De nagel opbouwen is dan weer meer geschikt met de iJel omdat deze zelflevellend is.

Bij acryl en acrygel kan het gewoon met het product waarmee je de nagel zal opbouwen.

Over smaak en voorkeuren kunnen we niet discussiëren. De mooiste combinatie is voor iedereen anders … het is afhankelijk van jou en jouw klant. 

 

Wij raden aan:

 • Gel: iJel Super White (uitfaden), iJel Milky White (tip bouwen), iJel Baby Pink nagel bouwen.
 • Acryl: Lapland of Montreal voor het witte en Paris of Sydney voor het roze.
 • Acrygel Sync: White en Milky Pink

Nee, de ingrediënten vermeld op de verpakking zijn voldoende voor een eventuele specialist en/of vergelijking met een eerdere uitslag van een onderzoek.

Dit is een absolute “NEE“. 

Stel dat er een pseudomonas bacterie aanwezig is en je lijmt het geheel dicht … dan heb je kans dat de pseudomonas hard gaat werken en zich als een razende uitbreidt.

Volg de stappen op om lifting/overgebleven product te verwijderen. 

Verzending

Binnen België: gratis verzending vanaf €39 excl. BTW. Voor kleinere bestellingen rekenen we €4,95 (excl. BTW) verzendkosten.

Nederland: gratis verzending vanaf €39 excl. BTW. Verzendkosten voor kleinere bestellingen bedragen €5,95 (excl. BTW).

Luxemburg: gratis verzending vanaf €59 excl. BTW. Verzendkosten voor kleinere bestellingen bedragen €7,95 (excl. BTW).

Alle zendingen worden verzorgd door Bpost, Postnl of DPD. Je krijgt een automatische mail met je trackinginfo op het moment van verzenden. Let op: nadat je pakketje bij ons vertrokken is, is het ook echt “out of our hands” – over eventuele vertragingen bij de bezorgdienst hebben wij helaas geen controle.

We doen ons best om bestellingen dezelfde of de eerstvolgende werkdag te versturen.

Dat kan met Bancontact, iDeal en Creditcard.

Corona

Dat is uiteraard heel erg vervelend voor beide. 

Lifting kan je echter niet zo laten! Voor bacteriën is dit een perfecte kweekplek. Onder deze lifting krijgen ze namelijk de kans om zich te nestelen. Vocht komt tussen het kunstproduct en de natuurlijke nagel en vermenigvuldigt zich ontzettend snel!

 

Het advies wat wij nu geven, druist tegen onze principes in. Wij zijn van mening dat professionele nagelproducten behandeld moeten worden door een professional, de opgeleide nagelstylist(e).

 

Bij lifting van harde producten (gel en acrylgel Sync) dien je deze met een 180 grit vijl te verwijderen. Helaas zijn deze niet af te weken.

 

Stappen:

 • Begin eerst met de lengte in te korten. 
 • Vervolgens vijl je VOORZICHTIG vanuit de vrije rand richting de nagelriem. 
 • Vijl alleen op het kunstproduct! 
 • Vermijd de natuurlijke nagel terwijl je het kunstproduct uitdunt. Dun eerst het dikste gedeelte wat zich op de vrije rand bevindt, richting de helft van het uitgegroeide kunstproduct.
 • Het gedeelte kunstproduct waar de lifting zich bevindt, zal loskomen.
 • Buf de nagelplaat met de signature buffer 100/180. En herstel de glans met de Shiner 400/6000.

 

Omdat we niet met het blote oog kunnen zien of er zich reeds een bacterie bevindt in het beginstadium adviseren wij de nagelplaat te reinigen met onze desinfectant spray. Dit verwijdert namelijk de ziektekiemen op de nagelplaat mochten deze aanwezig zijn.

Let op! Wees zuinig met het product.

 

Let op: De natuurlijke nagel kan na het afweken flexibel zijn. Dit komt doordat er een laagje over de natuurlijke nagel heeft gezeten. Waar normaal vocht en vetten via de nagelplaat naar buiten kwamen, kon dit nu niet.

Geef de natuurlijke nagel de tijd (24 uur na afweken) om weer optimaal in conditie te zijn. Breng meermaals per dag nagelriemolie aan.

Ja hoor, dat kan! Je dient wel een afspraak te maken. Stuur een berichtje naar 0477 72 20 97 of via mail naar wesleymechelmans@gmail.com. We laten maar een maximum aantal mensen toe in de winkel om zo de veiligheid te kunnen waarborgen tijdens Corona. 

Met het oog op de privacy van klanten tijdens een behandeling, vragen we om eerst te verwittigen voordat je ons een bezoekje brengt.

Ja! Wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op.

Ja, er is ter plaatse alcoholgel (Beltranex) en desinfectant spray ter beschikking. Maak hier zeker gebruik van!